Kort om mig

Om ALM

Livslang erfaring inden for vedligehold

Peter Bønke

Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med drift og vedligehold. Jeg har været selvstændig erhvervsdrivende med ALM siden 2015, hvor jeg tilbyder en struktureret fremgangsmåde, som kan sikre en effektiv implementering af drift- og vedligeholdsprocesser i enhver virksomhed. De sidste 10 år har mit fokus været i medicinalbranchen.

Min erhvervskarriere har båret præg af forandring og udvikling. Jeg har beskæftiget mig med mange forskellige ting, og mit karriereforløb har løbende givet et stadigt stigende ansvar. Mine erfaringer i Drift og Vedligehold spænder fra søfarten, offshore industrien, træindustribranchen, slagteribranchen, undervisningssektoren, m.m. Denne baggrund giver mig bred erfaring og mange synsvinkler, så jeg er i stand til at finde vejen for organisationen til Drift og Vedligehold i verdensklasse.

Mit engagement for mit arbejde og mine idéer har jeg løbende styrket gennem efteruddannelse. Jeg har gennem hele min karriere haft relevante bestyrelses-, udvalgs- og styregruppeposter, som har haft direkte noget med mit arbejde at gøre, enten i form af tilegnelse af viden eller af netværk.

Forskere bruger optimeret udstyr
Baggrund

Erhvervserfaring

Som nævnt har jeg beskæftiget mig med mange forskellige ting, som dog alle har det til fælles, at det omhandler drift og vedligehold. Nedenfor finder du min nyeste erfaring:

Kvalificeret

Kurser og uddannelser

Udover min maskinmesteruddannelse har jeg gennem hele min karriere deltaget i forskellige kurser og uddannelser, hvoraf jeg kan nævne…

Driftsoptimeret arbejdsgang